Portada El naufragi

El naufragi

Pròleg de Jordi Amat

Sinopsis de El naufragi

La millor crònica que s’ha escrit dels esdeveniments de Catalunya.

Tot va començar el 2012, quan Artur Mas va tornar de la Moncloa amb la negativa de Mariano Rajoy a abordar un pacte fiscal per a Catalunya. Aquell president de la Generalitat designat a dit per Jordi Pujol va emprendre llavors una carrera imparable abraçat a un independentisme en el qual mai havia militat.
Va avançar en la via del desafiament a l’Estat espanyol com qui s’endinsa en un bosc espès i al passar la vegetació es va tancant a l’esquena, en la confiança que el seu rival a la Moncloa cediria o seria obligat a fer-ho pels líders europeus. Què va impulsar Mas a enfilar aquesta direcció? Qui el va influir durant el trajecte? Hi va haver algun moment en què va ser possible canviar el curs de la història i evitar una de les pitjors crisis institucionals i polítiques d’Espanya?

Ficha Técnica

Temáticas
Publicación2 abr 2019
Sentido lecturaOccidental
ColecciónUll de Vidre
PresentaciónRústica con solapas
TraductorGemma Garrigosa Alegre
Formato14.8 x 22.5 cm
EditorialTusquets Editores
ISBN978-84-9066-678-4
Páginas272
Código0010236916

Sobre los autores de El naufragi

Lola García

Lola García (Badalona, 1967) es directora adjunta de La Vanguardia. Antes fue subdirectora del mismo periódico y responsable de las áreas de Política, Vivir y Deportes. Con anterioridad trabajó en El Periódico de Catalunya, primero en la sección de Cosas de la Vida y después como redactora jefa de Política. Es licenciada en Periodismo y en Ciencias Políticas. Es autora de El naufragio (Ediciones Península, 2018) y ha colaborado en la antología Voces que cuentan (Planeta Cómic, 2021).

Retrato de  Lola García

Opiniones

Comentarios y valoraciones sobre El naufragi

Aun no hay comentarios ni valoraciones para este libro. Sé el primero en valorar este libro.

Contenido extra

Sala de prensa de El naufragi