eBook (Epub 2)
Elegir formato
Formato único

El zoo de Jamrach

Carol Birch

Sinopsis de El zoo de Jamrach:

Novela luminosa, destila optimismo, vitalidad y un sentimiento de libertad contagioso y estimulante

Corre el año 1857 y Jaffy Brown corre por las calles del East End londinense cuando se encuentra cara a cara con un animal escapado de un zoo. Salvado de las garras de la muerte (literalmente) por el señor Jamrach, explorador, empresario y coleccionista de los animales más extraños del mundo, entre los dos surge una fuerte y bonita amistad. Sin pensárselo dos veces y a instancias de Jamrach, Jaffy se embarca en una misión inusual rumbo al sur de Asia. Su viaje, si consigue sobrevivir, llevará la fe, el amor y la amistad hacia límites insospechados. Magistralmente escrita y completamente fascinante, la épica novela de Carol Birch da vida a los olores, los escenarios y los sabores del siglo XIX desde los muelles de Londres hasta las tormentas del océano Índico.
eBook (Epub 2)
Elegir formato
Formato único
Newsletter para los amantes de las novelas
Apúntate y descubre cada mes todas las novelas contemporáneas. ¡No podrás parar de leer!
Cargando...

Ficha técnica

Fecha de publicación: 04/10/2012 | Idioma: Español | ISBN: 978-84-15325-51-2 | Código: 10032851 | Presentación: Epub 2 | Colección: Modernos y Clásicos

Blog

El zoo de Jamrach, de Carol Birch

El senyor Jamrach va existir de veritat. Sembla ser que era un bon home que es dedicava a buscar animals exòtics i que després atenia comandes especials de gent capritxosa i amb diners que de tant en tant li feien encàrrecs concrets de determinades bestioles.

Al Londres de mitjans del XIX, en Jaffy Brown corre pels carrers com el nen malgirbat i pobre de solemnitat que és. En una d’aquestes corredisses topa amb un tigre de Bengala que s’ha escapat de la gàbia. Si no arriba a ser per l’aparició providencial del Sr. Jamrach i el seu coratge, en Jaffy seria història.

Aquesta sobtada coneixença fa que aflori una amistat que acabarà consolidant-se amb un feina per a en Jaffy al zoo d’en Jamrach. Allà, el noi s’ocupa de raspallar, donar menjar, netejar i cuidar els animals que el Sr. Jamrach ha anat afegint al seu zoo particular.

Fins aquí tot va bé. Però un dia un dels clients d’en Jamrach diu que està molt interessat en caçar un drac. Òbviament està disposat a ser generós i afluixar el que faci falta per tal que l’expedició tingui èxit.

Aquesta surt a l’aventura formada per una vintena d’homes. Bé, d’homes potser ni ha 5 o 6… la resta son nanos com en Jaffy, que sembla encantat amb l’aventura i amb la possibilitat de poder veure món.

Ni tan sols saben ben bé si arribaran a trobar aquest mític animal, ni quin serà el lloc adient on cercar-lo. Només tenen una vaga idea de tot plegat.

Només us puc avançar que sí que troben el drac, i fins i tot us puc dir que el pugen a bord amb tantes dificultats… que ja són una mica l’avís de què ha de venir. El que ja no us puc dir és què passa amb la tripulació.

Oi que vist així sembla un relat d’aventures? Doncs us ben asseguro que tira més cap a una historia terrorífica per tal de sobreviure a qualsevol preu. La lluita per la vida, com sigui.

És un senyor llibre amb una manera d’anar avançant que et deixa fora de combat.

Brutal!

Todas las opiniones de El zoo de Jamrach

Dejar un comentario
  • Tu valoración
Para que la valoración sea visible necesitamos que accedas a tu cuenta Entrar