Rústica con solapas
Elegir formato
Formato único
Ver opciones de compra

L'art de la vida

De la vida com a obra d art
Colección: Contextos
Número de páginas: 176

Sinopsis de L'art de la vida:

El pensador de la modernitat líquida ofereix una brillant descripció de les condicions en què escollim com volem viure.
En la nostra societat individualitzada tots som artistes de la vida, ja sigui per elecció pròpia o per imperatiu social. I això és així ho creiem o no, ens agradi o no. La societat espera de nosaltres que dediquem els nostres recursos i capacitats a donar sentit i direcció a les nostres vides, tot i que, per a aconseguir-ho, no tinguem els estris ni els materials dels que sí disposen els artistes en el seu estudi per a concebre i executar la seva obra. I som lloats o censurats en funció dels resultats que n' obtinguem, pel que hem aconseguit o no, per allò que vam guanyar o perdre. En aquesta nova obra, Zygmunt Bauman ens dóna una brillant descripció de les condicions en les que escollim com volem viure i de les limitacions que s'imposen a l' elecció del nostre projecte de vida. I no menys important, ens ofereix un estudi sobre com la nostra societat, la societat líquida individualitzada de consumidors, influeix (però no determina) la manera en que construïm i expliquem les nostres trajectòries vitals.
Rústica con solapas
Elegir formato
Formato único
Ver opciones de compra

Sobre el autor de L'art de la vida

Zigmunt Bauman© Marco Vigevani Agenzia Letteraria

Zygmunt Bauman (Polonia, 1925 – Leeds, 2017), galardonado con el premio Príncipe de Asturias de Comunicación y Humanidades junto a Alain Touraine en 2010, fue catedrático emérito de Sociología de la Universidad de Varsovia. Su carrera académica lo llevó a ejercer la docencia en las universidades de Leeds, Tel Aviv y The London School of Economics, entre otras.

Desde sus inicios en la década de 1970, su visión de la sociología ha reivindicado ...

Leer más
Ciencias humanas y sociales
Apúntate y recibe cada mes todas las novedades de libros de ciencias sociales y humanidades.
Cargando...

Ficha técnica

Fecha de publicación: 19/02/2009 | ISBN: 978-84-493-2213-6 | Código: P52145 | Formato: 15,5 x 23,3 cm. | Presentación: Rústica con solapas | Colección: Contextos

Todas las opiniones de L'art de la vida

Dejar un comentario
  • Tu valoración
Para que la valoración sea visible necesitamos que accedas a tu cuenta Entrar