Ilustrado
Elegir formato
Elige tu formato
Comprobar disponibilidad

Catalunya des del cel

Editorial: Lunwerg Editores
Colección: Territorio
Número de páginas: 220

Sinopsis de Catalunya des del cel:

Una mirada particular i única a Catalunya pel prestigiós fotógrafo Yann Arthus-Bertrand

Hi ha tants paisatges com observadors. Albert Einstein deia: «Els fets són els fets, però la realitat n’és la percepció.» Mirem els mateixos fets, però cadascú construeix en la ment la seva realitat perceptiva. Quantes Catalunyes hi ha? Tantes com mirades.
Aquest llibre recull la mirada de Yann Arthus-Bertrand observant el paisatge català des de l’aire. Aquest llibre mostra fragments d’un quadre impressionista. Cada foto és una pinzellada. El seu cervell sabrà recompondre el trencaclosques quan la repensin més tard. Aleshores s’adonaran que aquest conjunt d’imatges aparentment inconnexes pertanyen a un retaule precís i únic.
Yann Arthus-Bertrand ha concentrat el seu esguard sobre aquest espai concret que és Catalunya. Ho ha fet a escales molt diferents, des del paisatge dilatat fins al petit fenomen de la torre humana aixecada pels castellers. Sempre des del cel. Sempre des d’aquest desconcertant angle d’observació que dóna la visió aèria.

Ilustrado
Elegir formato
Elige tu formato
Comprobar disponibilidad

Sobre el autor de Catalunya des del cel

Nacido en 1946, Yann Arthus-Bertrand ha sido siempre un apasionado del mundo animal y los espacios naturales. Comenzó a utilizar la cámara muy pronto para dejar constancia de sus observaciones como complemento de la escritura.

Coincidiendo con la Cumbre de la Tierra de Río de Janeiro, en 1992 decidió acometer un gran proyecto fotográfico sobre el estado del mundo y sus habitantes: La Tierra vista desde el cielo. El libro cosechó un extraordin...

Leer más
Suscríbete a la newsletter de Arte
Y recibe cada mes nuestras novedades gráficas, ilustradores y libros de arte.
Cargando...

Ficha técnica

Fecha de publicación: 06/11/2014 | Idioma: Catalán-Francés | ISBN: 978-84-16177-04-2 | Código: 10096298 | Formato: 39,5 x 27,5 cm. | Tinta: . | Presentación: Tapa dura con sobrecubierta | Colección: Territorio

Todas las opiniones de Catalunya des del cel

Dejar un comentario
  • Tu valoración
Para que la valoración sea visible necesitamos que accedas a tu cuenta Entrar