Ilustrado
Elegir formato
Elige tu formato
Comprobar disponibilidad

Costa Daurada i Terres de l'Ebre

AA. VV.

Editorial: Lunwerg Editores
Colección: General
Número de páginas: 240

Sinopsis de Costa Daurada i Terres de l'Ebre:

Recuperació del magnífic texte de Joan Maria Pujals, que ens permet descobrir les terres de Tarragona.

Hi ha moltes maneres de mostrar un territori. El propòsit de l'autor no és el d'oferir un inventari, una guia o un itinerari, ni un llibre d'història, ni una història de l'art, ni un tractat de geografia; ans al contrari, és una visió personal del paisatge de Tarragona.
En les excepcionals il·lustracions gràfiques del llibre, el lector podrà trobar algunes de les presències que no s'han pogut recollir en la part escrita. I com a contraposició a aquesta epístola liminar bé podríem escriure, a tall de colofó: «tot el que hem dit no és absolutament res davant el que no hem dit».

Ilustrado
Elegir formato
Elige tu formato
Comprobar disponibilidad
Suscríbete a la newsletter de Arte
Y recibe cada mes nuestras novedades gráficas, ilustradores y libros de arte.
Cargando...

Por qué leer Costa Daurada i Terres de l'Ebre

1

Un recorregut imprescindible pels paisatges de la província de Tarragona que despertarà els nostres sentits i ens descobrirà els secrets d' un territori ple d' història.

2

El llibre ens presenta els dos grans territoris de la província. Costa Daurada, on a més de molts quilòmetres de litoral, podem gaudir del seu ric patrimoni històric, la seva gastronomia i la seva tradició vinícola, i Terres de l' Ebre amb els seus espais verges, el seu patrimoni arquitectònic i la seva cultura popular.

Ficha técnica

Fecha de publicación: | Idioma: Otros | ISBN: 978-84-9785-915-8 | Código: 10010079 | Formato: 26 x 26 cm. | Tinta: . | Presentación: Rústica con solapas | Colección: General

Todas las opiniones de Costa Daurada i Terres de l'Ebre

Dejar un comentario
  • Tu valoración
Para que la valoración sea visible necesitamos que accedas a tu cuenta Entrar