Rústica sin solapas
Elegir formato
Formato único
Ver opciones de compra

De Tànger a Sant Petersburg

Excursions i viatges
Número de páginas: 200

Sinopsis de De Tànger a Sant Petersburg:

Jacint Verdaguer fou, a més del gran poeta de Canigó i L'Atlàntida, un gran viatger i bon cronista de les travessies que va fer. Ja de motl jove, va descobrir el plaer de viatjar fent de capella de vaixell a la Companyia Transatlántica en la ruta Cadis-L'Havana. Després van venir Palestina, Egipte, L'Europa central i Rússia, que el va impresionar en gran manera: «De Catalunya a França, de França a Suïssa i a Prusia, hi ha una gradació , els canvis són suaus, les diferencies de què s'adona el viatger no són grans, però a l'entrar a Rússia, un es troba a la porta d'un altre món». Amb tot, no va oblidar mai les seves arrels ni la seva Catalunya i la va recorrer de punta a punta fent-hi llargues estades: el Pallars, la Garrotxa i sobretot, és clar, el Pirineu. I de cada ruta en va deixar constancia escrita.

De Tánger a Sant Petersburg demostra com, de fet, Verdaguer es mantenia en consonancia amb els seus coetanis europeus que conreaven el gènere de la crónica de viatgers o la «guia turística» i que, en aquell moment, al nostre país i en la nostra llengua, ningú no practicà amb tant d'encert.

Rústica sin solapas
Elegir formato
Formato único
Ver opciones de compra

Sobre el autor de De Tànger a Sant Petersburg

Jacint Verdaguer i Santaló (Folgueroles, 1845-Vil.la Joana, 1902) fou poeta i sacerdot. S%7inicià com a vicari a Vinyoles d%7Orís, per més tard ser capella de vaixell a la Companyia Transatlántica i finalment a la capellania privada de la residencia del marquès de Comillas. Coronat a Ripio, i desprès de l%7èxit de Canigó, el 1886 emprèn un viatge a Terra Santa com a pelegrí a la recerca de la perfecció espiritual i del qual va tornar t...

Leer más

Otros libros de Jacint Verdaguer

Suscríbete a la newsletter de libros de Viajes
Descubre el mundo que te rodea con los mejores libros de viajes, geografía y naturaleza. Viajes, animales y parajes naturales.
Cargando...

Otros libros de Viajes

Ficha técnica

Fecha de publicación: 01/10/2003 | Idioma: Catalán | ISBN: 978-84-8310-899-4 | Código: 10013685 | Formato: 14 x 21 cm. | Presentación: Rústica sin solapas | Colección: Ull de Vidre

Todas las opiniones de De Tànger a Sant Petersburg

Dejar un comentario
  • Tu valoración
Para que la valoración sea visible necesitamos que accedas a tu cuenta Entrar