Portada One Piece nº 01 (català)

One Piece nº 01 (català)

Título original: One Piece #1-3

Sinopsis de One Piece nº 01 (català)

El shonen més pirata, ara en català!

És la gran era dels pirates. Centenars de bergants lluiten, banderes onejant al vent, per a aconseguir el One Piece, el tresor que ho aplega tot que va deixar el llegendari rei dels pirates Gold Roger. Aquest pirata famós té tota l’admiració d’un noi anomenat Ruffy, que es mor de ganes de salpar amb en Shanks, el líder d’una banda pirata que amarra el vaixell al seu poble. Un bon dia, en Ruffy es menja una fruita del diable, un botí de guerra que en Shanks i els seus havien aconseguit, i li atorga un cos que s’estira com si fos de goma a canvi de perdre la capacitat de nedar de per vida.

Però, just després, en Ruffy provoca uns bandits de les muntanyes enemistats amb la banda d’en Shanks, que el fan presoner i el llancen al bell mig del mar. Mentre pica de peus i mans per a no ofegar-se, una bèstia marina intenta cruspir-se’l... però llavors apareix en Shanks i el salva! En Ruffy sobreviu, però a canvi el pirata perd un braç.

10 anys després que en Shanks s’acomiadés d’ell i li deixés el barret de palla que ara és el seu tret distintiu, en Ruffy es fa a la mar en solitari. Així comença el seu gran viatge per a convertir-se en el rei dels pirates!

Ficha Técnica

Temáticas
Publicación26 abr 2023
Sentido lecturaOriental
FrecuenciaTrimestral
ColecciónManga Shonen
PresentaciónRústica con solapas
TraductoraSandra Nogués Graell
SerieOne Piece (3 en 1) català
Formato12.8 x 18 cm
EditorialPlaneta Cómic
ISBN978-84-1140-675-8
Páginas592
Código0010315269
Tinta ilustraciones interiorIntegradas en b/n
Tinta texto interiorBlanco y negro

Sobre los autores de One Piece nº 01 (català)

Eiichiro Oda

Nace en la prefectura de Kumamoto en 1975. Sueña con ser dibujante desde la edad de cuatro años.

Su obra corta Wanted, dibujada mientras estudiaba en el instituto, gana la 44.ª edición del Premio Tezuka (1992). Después de trabajar como ayudante, debuta profesionalmente en 1997 con One Piece, publicada en Weekly Shonen Jump.

One Piece se ha ganado el apoyo de todos los públicos gracias a una historia emocionante de acción desenfrenada y al carisma de los personajes. Su adaptación a la animación, al cine y a los videojuegos la ha convertido en una exitosa franquicia que cuenta con un gran número de seguidores en todas partes del mundo.

Sus influencias artísticas van desde el maestro Akira Toriyama, pasando por Sergio Aragones hasta incluso la película Yellow Submarine.

Retrato de  Eiichiro Oda

Opiniones

Comentarios y valoraciones sobre One Piece nº 01 (català)

Aun no hay comentarios ni valoraciones para este libro. Sé el primero en valorar este libro.

Sala de prensa de One Piece nº 01 (català)

    Otros libros de la misma serie One Piece (3 en 1) català