Rústica con solapas
Elegir formato
Elige tu formato
Comprobar disponibilidad

SensePor

"En l'empresa i en la vida"
Número de páginas: 168

Sinopsis de SensePor:

En l'empresa i en la vida

Tots tenim por quan ens enfrontem a un canvi o a situacions laborals determinades. Tanmateix, la seva menció a les empreses es considera un tabú. Encara que només els missatges atractius tenen cabuda en els discursos empresarials, entre bastidors s’esdevé la crua realitat: pressió pels resultats, lluites de poder, risc d’acomiadaments i, és clar, la por. Si aquest terme us produeix certa “urticària intel·lectual”, tal vegada us estimeu més pensar en temor, ansietat o estrès. Totes aquestes emocions tenen en comú que s’inicien quan percebem amenaces i que ens fan pagar un preu alt, en la nostra vida i en la nostra feina.
SensePor ens planteja dos desafiaments. El primer consisteix a alliberar-nos de la gran cadena de la por: desenvolupar tot el nostre potencial, sovint encotillat per les nostres pròpies inseguretats. El segon, evitar la gestió basada en la por i triar una altra alternativa molt més rendible: la fonamentada en el talent, el canvi i la innovació. La por ha estat el model clàssic de gestió, i tanmateix els èxits del passat no asseguren els del futur. El futur pertany a qui –ja una empresa, ja una persona– sigui capaç de crear-lo, sempre que gosi trencar les regles del joc i créixer sobre ella mateixa.
Aquesta fantàstica obra és un viatge per la SensePor que ajudarà el lector a identificar i conquerir aquesta emoció tant en la seva empresa com en la seva vida.

 

Rústica con solapas
Elegir formato
Elige tu formato
Comprobar disponibilidad

Sobre la autora de SensePor

Pilar Jericó es doctora en Organización de Empresas y Licenciada en Ciencias Económicas y Empresariales. Ha realizado estudios de especialización en estrategia en Harvard University, en el Comportamiento Organizativo en UCLA (USA) y en la Università di Firenze (Italia). Es consultora y coach en desarrollo del talento y liderazgo y autora de varios libros de autoayuda, tanto de ficción como no ficción: No miedo, Poderosamente frágiles o Héroes ...

Leer más
Libros de empresa y para emprendedores
Recibe cada mes todas las novedades que te harán triunfar en el mundo empresarial.
Cargando...

Conoce más sobre SensePor

“Pilar Jericó ha escrit un llibre necessari, oportú i valent, que reivindica la grandesa de dirigir persones lliures i intel·ligents, tot denunciant la por i l’amenaça sota les quals s’amaga la incompetència o incapacitat de gestió d’alguns directius.”
Tomás Pereda. Director de Recursos Humans de Hertz de España

“Pilar Jericó mostra de nou la seva qualitat personal i intel·lectual tractant amb rigor, valentia, claredat i profunditat un tema poc desenvolupat fins ara. Gràcies  la seva contribució excel·lent, ens ajudarà a no conformar-nos, a combatre contra la por i a qüestionar i millorar la SensePor, tant en la dimensió individual com en l’organitzativa.”
Luis Carlos Collazos. Director de Recursos Humans d’Hispasat

Opiniones

"No és valent aquell que no té por, sinó aquell que sap conquerir-la."
"Sens dubte Pilar Jericó té una enorme capacitat per a detectar abans que ningú temes emergents que després seran els paradigmes de la nostra quotidianitat. Ara amb SensePor no sols explora un concepte clau –encara que furtiu– en la gestió de persones, sinó que a més verbalitza i sistematitza aspectes de la nostra manera de ser que a tots ens agradaria saber com gestionar. Un llibre destacat que produirà tot un corrent en la literatura de gestió empresarial."
"Una guia excel·lent per a entendre com la por pot afectar la productivitat de les organitzacions i limitar la nostra vida professional. Un llibre original, de lectura amena i provocador, però sobretot una invitació a alliberar-nos dels nostres temors i a crear organitzacions SensePor fonamentades en la confiança, el talent i la innovació."
"La gestió d'una empresa mitjançant la por és com una bombolla d'aigua de sabó. Potser t'ajudarà a resoldre un problema avui, però així que peti te'n crearà deu encara més complicats. Aquesta és una obra molt interessant, ben escrita, profunda i a més útil de veritat. La seva lectura et fa aprendre i reflexionar. Molt bon llibre i molt bona feina, Pilar!"

Ficha técnica

Fecha de publicación: 04/04/2008 | Idioma: Español | ISBN: 978-84-935827-4-6 | Código: 351816 | Formato: 13,5 x 21,3 cm. | Presentación: Rústica con solapas | Colección: Narrativa Empresarial | Sentido de lectura: Occidental

Todas las opiniones de SensePor

Dejar un comentario
  • Tu valoración
Para que la valoración sea visible necesitamos que accedas a tu cuenta Entrar