Portada Bola de Drac Landmark

Bola de Drac Landmark

Título original: Dragon Ball Landmark

Sinopsis de Bola de Drac Landmark

Quina relació hi ha entre una nena robot i un nen que es transforma amb la lluna plena? Una podria ser la superforça, però allò que els uneix principalment és el seu creador: Akira Toriyama. Un humil dibuixant que va començar la seva carrera a finals del anys 70 amb Wonder Island i que va tenir el seu primer èxit amb Dr. Slump, amb la qual va guanyar el prestigiós premi Shôgakukan el 1981. Però la seva obra més llarga, coneguda i internacional és sens dubte Bola de Drac, considerada el manga shonen més famós del món. Actualment, Toriyama és un reconegut dissenyador de personatges de videojocs, d'entre els quals destaquen els realitzats per a Chrono Trigger i Dragon Quest. Planeta Cómic presenta la primera entrega d'aquesta guia de lectura imprescindible sobre la cèlebre obra (la segona es subtitula Forever), on s'explica fins a la saga dels androides. Tots els combats i personatges al detall. Títol original: Bola de drac Landmark.

Ficha Técnica

Temáticas
Publicación27 oct 2009
Sentido lecturaOccidental
ColecciónManga Shonen
PresentaciónRústica sin solapas con s/cub.
SerieBola de Drac Landmark
Formato14.8 x 21 cm
IlustradorAkira Toriyama
EditorialPlaneta Cómic
ISBN978-84-674-8021-4
Páginas200
Código0000819070

Sobre el autor de Bola de Drac Landmark

Akira Toriyama

Nacido en Nagoya en 1955. Autor de manga y diseñador de personajes de videojuegos como la saga Dragon Quest. Debutó con la historia corta Wonder Island en la Shônen Jump en 1978, pero el éxito de crítica y público le llegaría con Dr. Slump (1980-1984), adaptada a una serie de televisión.

Fue superada a partir de 1984 por Dragon Ball, que se publicó hasta 1995, con una serie de televisión y varios largometrajes y un éxito sin precedentes en la historia del manga, contribuyendo en gran medida a la internacionalización del cómic japonés. Desde 2015 colabora con el artista Toyotarô en la adaptación a manga de la serie de televisión Dragon Ball Super.

Retrato de  Akira Toriyama

Otros libros de Akira Toriyama

Opiniones

Comentarios y valoraciones sobre Bola de Drac Landmark

Aun no hay comentarios ni valoraciones para este libro. Sé el primero en valorar este libro.

Sala de prensa de Bola de Drac Landmark