Rústica sin solapas
Elegir formato
Elige tu formato
Ver opciones de compra

Il·lustrat

Temática: Novela literaria
Número de páginas: 384

Sinopsis de Il·lustrat:

Un dia fred, a punta d'alba, el cadàver de Crispin Salvador, patriarca polèmic de la literatura filipina, és extret de les aigües del riu Hudson, a Nova York. Els rumors diuen que s'ha suïcidat. Amb ell ha desaparegut el manuscrit del llibre que estava escrivint, una obra magna que havia de ser el punt i final a molts anys d'ostracisme i silenci, i que havia de passar comptes amb la història del seu país, revelant les mentides, les corrupteles i els abusos de les famílies poderoses que l'expolien des de fa molt de temps. Miguel Syjuco, deixeble i amic del malaguanyat escriptor, torna a Manila amb l'objectiu de trobar el misteriós manuscrit i «reconstruir les múltiples vides» del polièdric Crispin en una biografia. L'esborrany d'aquesta biografia serà una de les tessel•les del bigarrat mosaic que l'autor i el narrador componen amb fragments de l'obra de Crispin –memòries, novel•les i entrevistes–, acompanyant-lo d'agudes reflexions o acudits populars, i d'històries quotidianes o heroiques d'una galeria de personatges memorables, fins a dibuixar un fresc de diverses generacions de filipins, des del passat colonial i la independència d'Espanya fins al caòtic present.
Rústica sin solapas
Elegir formato
Elige tu formato
Ver opciones de compra

Sobre el autor de Il·lustrat

Es un escritor filipino de Manila y ganador delMan Asian Literary Prize de 2008 por su primera novela, Ilustrado.  se graduó en el instituto en 1993 en la Cebu International School. Recibió un grado de licenciado en artes en literatura inglesa de la Universidad Ateneo de Manila en 2000 y completó suMBA en la Universidad de Columbia en 2004. A principios del año 2011 terminó su doctorado en literatura con la universidad de Adelaida.

... Leer más
Para los amantes de las novelas literarias
Apúntate y descubre cada mes todas las novedades de narrativa literaria.
Cargando...

Ficha técnica

Fecha de publicación: | Idioma: Catalán | ISBN: 978-84-8383-306-3 | Código: 10013712 | Formato: 15 x 22,5 cm. | Presentación: Rústica sin solapas | Colección: Ull de Vidre

Todas las opiniones de Il·lustrat

Dejar un comentario
  • Tu valoración
Para que la valoración sea visible necesitamos que accedas a tu cuenta Entrar