Portada Lisboa direcció París

Lisboa direcció París

Sinopsis de Lisboa direcció París

Un retrato inolvidable del destino de una generación literaria y cosmopolita de la Barcelona de finales del pasado siglo xx.

Lisboa direcció París sigue las peripecias del protagonista en un viaje que le lleva primero a Portugal y después a la capital de Francia. Precisamente en París, en el café de La Palette, tendrá lugar un encuentro sorprendente que marcará su existencia. Y en ese local, con la ayuda de mucho café, blanc cassis, Beaujolais nouveau, demi-pression y Gitanes sans filtre, se empecinará en intentar encontrar una salida existencial a su vida en medio de un grupo de personajes peculiares, cultos y excéntricos. En esta novela, Manuel Foraster nos ofrece de nuevo la literatura más políglota y el humor más ingenioso.

Ficha Técnica

Temática
Publicación18 mar 2014
ColecciónUll de Vidre
PresentaciónRústica con solapas
Formato13.8 x 21 cm
EditorialTusquets Editores
ISBN978-84-8383-850-1
Páginas304
Código0010039581

Sobre el autor de Lisboa direcció París

Manuel Foraster Giravent

Manuel Foraster Giravent (Sabadell, 1949-Barcelona, 2016) es llicencià en Filologia Hispànica a la Universitat Autònoma de Barcelona i va ser lector a la Université Michel de Montaigne Bordeaux 3 i a la Università degli Studi-L’Orientale de Nàpols. Es va dedicar a l’ensenyament, l’edició, el periodisme i la gestió cultural. Fou responsable de comunicació i premsa de l’Olimpíada Cultural del COOB’92, del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya o del Centre Cultural de la Pedrera, entre d’altres; va ser director de la revista Nexus i sotsdirector del setmanari El Món, i va col·laborar en diversos mitjans de comunicació analògics i digitals. Va estar vicepresident de la Fundació La Mirada d’estudis literaris i va comissariar algunes exposicions d’escriptors i fotògrafs com ara Sagarra periodista o Romain Slocombe et la beauté menacée. Va publicar, entre d’altres, el text del catàleg Esteve Bonell i Josep M. Gil, arquitectes, la biografia política Antoni Farrés i Sabater, tal com l’hem conegut i les novel·les Factures pagades i Lisboa direcció París.

Retrato de  Manuel Foraster Giravent

Opiniones

Comentarios y valoraciones sobre Lisboa direcció París

Aun no hay comentarios ni valoraciones para este libro. Sé el primero en valorar este libro.

Sala de prensa de Lisboa direcció París