Portada Sabadell Grand Central, Nova York Rambla

Sabadell Grand Central, Nova York Rambla

Sinopsis de Sabadell Grand Central, Nova York Rambla

Una mirada irònica i commovedora a una època i a un país que començava a descobrir la llibertat i el cosmopolitisme. La culminació d’una aclamada trilogia.

Fu, el protagonista d’aquesta novel·la, viatja a Nova York en uns anys d’expansió i llibertat. Però també al tren dels Catalans a Sabadell Rambla que duia a Barcelona als estudiants que anaven a la universitat. O a l’estació del Nord, que feia una via més prosaica i obrera per Barberà, Cerdanyola i Montcada. El mateix tren que, en direcció contrària, enfilava cap a Terrassa i es perdia cap a Saragossa i que el pare s’havia fet tips d’agafar, amb una maleta amb tot el «mostrari» a la recerca de clients més enllà de l’Ebre. Amb el seu propi mostrari fet d’il·lusions i desvaris, deliris i desenganys, Fu repassa la seva deriva a molts llocs de pas i d’altres inhòspites estacions on va asseure’s, va somriure i plorí.

Ficha Técnica

Temática
Publicación6 oct 2016
ColecciónUll de Vidre
PresentaciónRústica con solapas
Formato13.8 x 21 cm
EditorialTusquets Editores
ISBN978-84-9066-340-0
Páginas288
Código0010166771

Sobre el autor de Sabadell Grand Central, Nova York Rambla

Manuel Foraster Giravent

Manuel Foraster Giravent (Sabadell, 1949-Barcelona, 2016) es llicencià en Filologia Hispànica a la Universitat Autònoma de Barcelona i va ser lector a la Université Michel de Montaigne Bordeaux 3 i a la Università degli Studi-L’Orientale de Nàpols. Es va dedicar a l’ensenyament, l’edició, el periodisme i la gestió cultural. Fou responsable de comunicació i premsa de l’Olimpíada Cultural del COOB’92, del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya o del Centre Cultural de la Pedrera, entre d’altres; va ser director de la revista Nexus i sotsdirector del setmanari El Món, i va col·laborar en diversos mitjans de comunicació analògics i digitals. Va estar vicepresident de la Fundació La Mirada d’estudis literaris i va comissariar algunes exposicions d’escriptors i fotògrafs com ara Sagarra periodista o Romain Slocombe et la beauté menacée. Va publicar, entre d’altres, el text del catàleg Esteve Bonell i Josep M. Gil, arquitectes, la biografia política Antoni Farrés i Sabater, tal com l’hem conegut i les novel·les Factures pagades i Lisboa direcció París.

Retrato de  Manuel Foraster Giravent

Opiniones

Comentarios y valoraciones sobre Sabadell Grand Central, Nova York Rambla

Aun no hay comentarios ni valoraciones para este libro. Sé el primero en valorar este libro.

Sala de prensa de Sabadell Grand Central, Nova York Rambla