Rústica con solapas
Elegir formato
Elige tu formato
Ver opciones de compra

Res no és impossible

Descobreix els secrets de'n Xavier Gabriel, fundador de la Bruixa d'Or
Colección: Alienta
Traductor: Agnès González Dalmau
Número de páginas: 168

Sinopsis de Res no és impossible:

Impossible, al diccionari de l'emprenedor, significa interessant.

Com es forja un emprenedor? Es pot treballar la bona sort? Quin és el risc més gran que afronta un empresari? Xavier Gabriel, fundador de La Bruixa d’Or i d’altres molts negocis, ens dóna a Res no és impossible les respostes a aquestes preguntes.

Les 111 màximes que exposa en aquest llibre ens ofereixen les claus que han permès que l’autor triomfi en tots els àmbits en què s’ha atrevit a endinsar-se, com la restauració, els esports d’aventura, les sèries i els espots de televisió, la loteria i, fins i tot, el turisme espacial.

Amb un estil directe i desenfadat, Gabriel desgrana la seva visió del món i de l’univers emprenedor, alhora que relata com l’han ajudat cadascuna d’aquestes idees en la seva experiència personal com a empresari.

Amb Res no és impossible el lector podrà aprendre d’un dels nostres empresaris més carismàtics i coneixerà de primera mà com ha convertit una modesta administració de loteria, La Bruixa d’Or, situada en un poble del Pirineu català, en un dels negocis de més èxit del país, cosa que li ha valgut, entre molts altres reconeixements, el Premio Nacional de Marketing 2011.

Rústica con solapas
Elegir formato
Elige tu formato
Ver opciones de compra

Sobre el autor de Res no és impossible

Xavi Gabrie es un empresario hecho a sí mismo conocido por ser el propietario de la administración de lotería que más vende en España: La Bruja de Oro, fundada en 1986 en Sort (Lérida). Con veintiocho años, mujer e hijo, y un sueldo de director de sucursal, dejó la banca para iniciarse en el mundo de los negocios. Fue pionero en la venta de lotería por internet y en implantar los deportes de aventura como oferta turística en Cataluña, al crear...

Leer más

Otros libros de Xavi Gabriel

Libros de empresa y para emprendedores
Recibe cada mes todas las novedades que te harán triunfar en el mundo empresarial.
Cargando...

Por qué leer Res no és impossible

1

Xavier Gabriel és un personatge conegut pel gran públic. Ademés de ser el fundador de La Bruixa d’Or, és el primer ciutadà espanyol no professional en viatjar a l'espai.

2

És un llibre de fàcil lectura i optimista. L'autor és un inventor innat i el llibre mostra el seu carácter.

Conoce más sobre Res no és impossible

Pròleg del Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Artur Mas.

Epíleg de Lluís Martínez-Ribes, Professor titular d'ESADE, especialista de la innovació en el retail i el marketing.

Opiniones

"Amb tota seguretat científica, ben aviat sentirem a parlar del "màrqueting de l'implícit"; és el que Xavier Gabriel ha practicat durant tota la seva vida i el que amb gran encert ens explica en aquest llibre."
"Ser emprenedor imprimeix un caràcter únic: dosis d'il∙lusió i optimisme al mateix temps que humilitat i senzillesa. I, sobretot, esforç en allò en què un creu, aprenent dels errors i convertint en èxits empresarials petits somnis inicials. Tot això està acuradament descrit en aquest llibre."
"Sempre he cregut en "la sorpresa positiva", que és la capacitat d'emocionar-te i de fer-ho amb il∙lusió, amb somriures i amb bons sentiments. Això és per a mi Xavier Gabriel: una sorpresa positiva i, gràcies a aquest llibre, he après dels seus consells, dels seus ànims i de les seves experiències."
"Un emprenedor nat com Xavier Gabriel és l'il∙lusionista perfecte perquè la seva màgia no té trucs: fa les coses amb entusiasme, és inconformista i va un pas més endavant que la resta."
"La ironia penetrant i intel∙ligent és una referència constant en aquest llibre de Xavier Gabriel. Amb optimisme aconsegueix convèncer."
"La passió és el motor de la vida."

Enlaces relacionados

Ficha técnica

Fecha de publicación: 13/09/2011 | Idioma: Catalán | ISBN: 978-84-15320-00-5 | Código: 10003928 | Formato: 13,5 x 21,3 cm. | Presentación: Rústica con solapas | Colección: Alienta | Traductor: Agnès González Dalmau

Todas las opiniones de Res no és impossible

Dejar un comentario
  • Tu valoración
Para que la valoración sea visible necesitamos que accedas a tu cuenta Entrar