Rústica sin solapas
Elegir formato
Formato único
Ver opciones de compra

Valentina a Nova York

Temática: Arte | Ilustrados
Número de páginas: 32

Sinopsis de Valentina a Nova York:

Els contes-guia de la Valentina narren les aventures d'una nena inquieta per les ciutats més importants del món. A Nova York, la Valentina i el seu amic Tomàs recorren la ciutat perquè han de trobar els amos de set gossos. A París, la Valentina s'endinsa, sense adonar-se'n, al món de la moda. A Barcelona, en Tomàs i la Valentina investigaran quin edifici vol competir amb la Sagrada Família de Gaudí. A Madrid participaran en la gimcana internacional d'una futura ciutat olímpica.  VALENTINA PER A TOTS La Valentina és una nena curiosa i aventurera que fa preguntes. Vol entendre les coses. I vol conèixer el món. Per als nens, la Valentina és imprevisible i valenta, un personatge al qual seguir. Les seves aventures són històries entretingudes, misterioses i inesperades. Per als pares, les aventures de la Valentina suposen l'entrada dels seus fills a noves ciutats. Una manera fàcil i divertida de conèixer monuments, nous costums, altres gastronomies i fins i tot llengües noves. Les aventures de la Valentina fomenten l'esperit crític i les ganes de conèixer. Per als llibreters, els contes de la Valentina són un producte triple (tres en un de sol): un llibre d'aventures, una primera guia de viatges i un regal divertit i didàctic.
Rústica sin solapas
Elegir formato
Formato único
Ver opciones de compra
¿Quieres recibir recomendaciones sobre libros infantiles?
Narrativa, cuentos, libros con actividades, para colorear, con pegatinas, sonidos, texturas... ¡Descubre las novedades de cada mes!
Cargando...

Ficha técnica

Fecha de publicación: | Idioma: Catalán | ISBN: 978-84-8310-387-6 | Código: 10013725 | Formato: 23 x 23 cm. | Presentación: Rústica sin solapas | Colección: Valentina - Catalán

Todas las opiniones de Valentina a Nova York

Dejar un comentario
  • Tu valoración
Para que la valoración sea visible necesitamos que accedas a tu cuenta Entrar