Portada Un quartet

Un quartet

Sinopsis de Un quartet

Una novel·la que ens parla de la decisió que es pren sobre la vida que es vol fer i sobre la responsabilitat de les pròpies decisions.

Un seminari on més valdria no haver anat, una nit de Nadal memorable, una excursió a Sant Miquel de Cuixà, una llarga tarda de beguda entre dos amics, i un retrat de la pròpia mare als noranta llargs conformen les peces d’aquest Quartet. Jordi Ibáñez Fanés posa en joc l’assaig, el retrat, la memòria, la
ficció i el diàleg, i desplega un exercici franc d’interrogació i de recerca, d’introspecció i de projecció. L’emoció, la intel·ligència, l’humor i la tensió sostinguda de la seva prosa fan que Un quartet impliqui els lectors com si fessinells també aquest viatge secret. Perquè tot el Quartet gira al voltant de la decisió que es pren sobre la vida que es desitja i sobre la responsabilitat de les pròpies decisions.

Ficha Técnica

Temática
Publicación12 mar 2019
Sentido lecturaOccidental
ColecciónUll de Vidre
PresentaciónRústica con solapas
Formato14.8 x 22.5 cm
EditorialTusquets Editores
ISBN978-84-9066-661-6
Páginas368
Código0010235812

Sobre el autor de Un quartet

Jordi Ibáñez Fanés

Jordi Ibáñez Fanés (Barcelona, 1962) es profesor en el Departamento de Humanidades de la Universidad Pompeu Fabra. Ha publicado poesía en catalán. También ha publicado en Tusquets las novelas Una vida en la calle (2004) y Un quartet (2019), y es autor, entre otros ensayos, de La lupa de Beckett (2004), Antígona y el duelo (Tusquets Editores, 2009), El reverso de la historia. Apuntes sobre las humanidades (2016) y Morir o no morir. Un dilema moderno (2019). En la novela Infierno, Purgatorio, Paraíso (Premio de la Crítica 2022), Jordi Ibáñez aborda, con clarividencia y una imaginería inolvidable, la deriva de la sociedad catalana durante los –largos– años del postpujolismo.

Retrato de  Jordi Ibáñez Fanés

Opiniones

Comentarios y valoraciones sobre Un quartet

Aun no hay comentarios ni valoraciones para este libro. Sé el primero en valorar este libro.

Contenido extra

Sala de prensa de Un quartet