Portada After. La novel·la gràfica

After. La novel·la gràfica

Primer volum

Título original: After

Sinopsis de After. La novel·la gràfica

Arriba el primer volum d’After, la novel·la gràfica.

La Tessa Young és una bona noia, responsable, i té un xicot amorós i que sap el que vol, igual que la seva mare, que està decidida a mantenir-la en el bon camí. Però quan es trasllada a la seva nova habitació al campus es troba amb en Hardin Scott, un noi de cabells castanys i despentinats, amb un arrogant accent britànic i tatuatges per tot el cos.

És molt atractiu, segur d’ell mateix i mal educat fins a ratllar la crueltat. Amb aquesta actitud, la Tessa l’hauria d’haver odiat instantàniament, però alguna cosa del seu comportament fosc l’atrau, i és només qüestió de temps que en Hardin encengui en ella una passió que no havia experimentat mai.

En Hardin li dirà coses boniques i després insistirà que no li convé, inventant excuses i desapareixent una vegada i una altra. I malgrat que la Tessa intentarà allunyar-se’n, només aconseguirà sentir-s’hi cada cop més atreta i disposada a desemmascarar el veritable Hardin, sota totes les seves mentides.

Ficha Técnica

Temáticas
Publicación1 jun 2022
Sentido lecturaOccidental
FrecuenciaNo fija
ColecciónNovela gráfica
PresentaciónTapa dura sin s/cub. (cartoné)
TraductoraEsther Roig Giménez
SerieAdaptaciones literarias
Formato18.3 x 25.5 cm
EditorialPlaneta Cómic
ISBN978-84-1112-574-1
Páginas200
Código0010296687
Tinta ilustraciones interiorIntegradas a color
Tinta texto interiorColor

Sobre los autores de After. La novel·la gràfica

Anna Todd

Anna Todd (autora/productora/influencer) es la autora bestseller de The New York Times de la trilogía Stars y la serie After. La serie After se ha publicado en treinta y cinco idiomas, ha vendido más de doce millones de ejemplares en todo el mundo y se ha posicionado en el número uno en varias listas internacionales de bestsellers. Lectora voraz, empezó a escribir historias desde su móvil en la plataforma Wattpad, en la que After se ha convertido en la serie más leída con más de dos mil millones de lecturas. Anna Todd ha ejercido de productora y guionista de las adaptaciones cinematográficas de After. Aquí empieza todo y After. En mil pedazos, y en 2017 fundó la empresa de entretenimiento Frayed Pages Media para producir obras innovadoras y creativas de cine, televisión y editoriales. Nacida en Ohio, Anna vive actualmente en Los Ángeles con su familia.

La puedes encontrar en AnnaTodd.com, en Twitter como @AnnaTodd, en Instagram como @AnnaTodd, y en Wattpad como Imaginator1D

Retrato de  Anna Todd

Opiniones

Comentarios y valoraciones sobre After. La novel·la gràfica

Aun no hay comentarios ni valoraciones para este libro. Sé el primero en valorar este libro.

Contenido extra

Vídeos sobre After. La novel·la gràfica

After novela gráfica

Sala de prensa de After. La novel·la gràfica