Portada L'home que somreia

L'home que somreia

Sinopsis de L'home que somreia

Kurt Wallander s'enfronta a un enemic intocable i temible que posarà en perill la seva vida i a prova tota la seva capacitat com a detectiu.

Torstensson, de professió advocat i a punt de jubilar-se, condueix una nit pels turons de Brösarps Backar atemorit per unes ombres que el persegueixen. Pensa que ha de canviar de vida, però té por que sigui massa tard. I de fet, així és : l’endemà apareixeran el cotxe i el cos de l’advocat estimbats sota l’aparença d’un accident. Mentrestant, l’inspector Kurt Wallander reflexiona sobre la seva vida a les costes de Jutlàndia, lluny de la seva ciutat d’Ystad. Està convençut que la seva carrera ha arribat a la fi i que el millor que pot fer és presentar la dimissió. I així ho fa saber a Björk, el seu cap. La mort sobtada i en estranyes circumstàncies d’un amic de Wallander, precisament fill de l’advocat que patí l’accident, l’empeny a repensar-se la dimissió. Però al cos de policia ha entrat saba nova i ell se sent gran; tem que la seva capacitat de reacció no sigui la mateixa d’abans i que això perjudiqui el curs de la investigació i el treball d’equip amb els seus col.legues.

Ficha Técnica

Temáticas
Publicación1 nov 2003
ColecciónUll de Vidre
PresentaciónRústica sin solapas
Formato15 x 22.5 cm
EditorialTusquets Editores
ISBN978-84-8310-922-9
Páginas384
Código0010013686

Sobre el autor de L'home que somreia

Henning Mankell

Henning Mankell (Estocolmo, 1948-Göteborg, 2015) ha sido conocido en todo el mundo por su serie de novelas policiacas protagonizadas por el célebre inspector Kurt Wallander, traducidas a cuarenta y dos idiomas, aclamadas por el público, merecedoras de numerosos galardones y adaptadas al cine y la televisión. Tusquets Editores ha publicado la serie completa (compuesta por Asesinos sin rostro, Los perros de Riga, La leona blanca, El hombre sonriente, La falsa pista, La quinta mujer, Pisando los talones, Cortafuegos, Antes de que hiele —protagonizado por Linda Wallander—, Huesos en el jardín, El hombre inquieto y La pirámide) junto a otras doce obras, entre ellas el thriller titulado El chino y el relato autobiográfico Arenas movedizas.

Retrato de  Henning Mankell

Opiniones

Comentarios y valoraciones sobre L'home que somreia

Aun no hay comentarios ni valoraciones para este libro. Sé el primero en valorar este libro.

Sala de prensa de L'home que somreia